Renovering af badeværelse

Drømmer du om at få renoveret og moderniseret dit badeværelse med f.eks. et nyt bad, eller kunne du tænke dig mere plads på badeværelset? Uanset hvad du har af ønsker og drømme til dit badeværelse, kan vi hos Møllers Tømrer- og snedkerfirma ApS hjælpe dig. Vi har mange års erfaring indenfor renovering af badeværelse, som vi bl.a. udfører for kunder i Skanderborg, Odder, Horsens og andre omkringliggende områder.

Vi samarbejder med andre dygtige håndværkere

Når vi foretager en badeværelsesrenovering, samarbejder vi med dygtige og stabile håndværkere, som kan hjælpe os med de opgaver, som vi ikke selv har kompetencerne til at udføre. Det kan f.eks. være VVS-arbejde eller lignende. På den måde sikrer vi, at du får det ønskede resultat.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores priser på en badeværelsesrenovering afhænger af rigtig mange faktorer, herunder bl.a. hvor omfattende en renovering der er tale om, hvad du har af ønsker til materialerne, og om dit nuværende badeværelse skal udvides.

Vi kan bl.a. tilbyde:

  • ​Fjernelse af det gamle gulv
  • ​Isolering af gulv
  • ​Støbning af nyt gulv
  • ​Etablering af vand- eller el-gulvvarme
  • ​Udvidelse af badeværelse
  • ​Opmuring af brusekabine
  • ​Indmuring af badekar
  • ​Andre former for renovering af badeværelse

Ønsker du en konkret pris på lige netop din opgave, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til dine ønsker og opgavens omfang.

Kontakt os for kompetent sparring og rådgivning

Har du et lille badeværelse, som du kunne tænke dig at få udvidet, eller drømmer du om et helt nyt badeværelse? Der er rigtig mange forskellige muligheder, og derfor står vi også klar til at hjælpe dig med kompetent rådgivning og sparring, når det kommer til renovering af badeværelse, så du får den helt rigtige løsning. Vi kan bl.a. rådgive dig ift. valg af materialer og komme med forslag til mulige løsninger, som du måske ikke selv har tænkt over.

Kontakt os på telefon 22 64 49 30 eller e-mail moellerssnedkeri@gmail.com for rådgivning, sparring eller et uforpligtende tilbud.

​​​​​​Vi Går ikke på kompromis med kvaliteten

​S​kriv i ​dag ​og lad os hjælpe​​​​

Kontakt os her i formularen, eller på telefon ​22 64 49 30

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Møllers Tømrer- Og Snedkerfirma ApS

Rådhusgade 20, 1 8300 Odder


Tlf.: 22 64 49 30

E-mail: moellerssnedkeri@gmail.com


CVR: 37964484

Hvad leder du efter?

​​✔​ ​Butiksrenovering

✔ ​​​Udskiftning af vinduer

​​✔​ ​Badeværelse

✔ ​​​Lægning af terrasse

✔ ​Renovering af hus og lejlighed

✔ ​Meget andet tømrerarbejde

En tømrer du kan regne med! Ring i dag på: 22 64 49 30​