Renovering af hus, lejlighed eller butik

Er det blevet tid til at få lavet en renovering af hus, lejlighed eller butik? Så er du kommet til det rette firma. Hos Møllers Tømrer- og snedkerfirma ApS har vi mange års erfaring med renovering af hus, lejlighed og butikslokaler, som vi bl.a. udfører for kunder i Odder, Horsens, Skanderborg og omegn.

Vi kan klare enhver renovering

Vi klarer både de store såvel som de små opgaver. Det gælder, uanset om du skal have foretaget en fuld renovering af hus, eller om du blot har et enkelt værelse, som skal renoveres.

Ved større renoveringsopgaver har vi et solidt samarbejde med andre dygtige og stabile håndværkere, så vi kan sikre, at opgaven bliver løst korrekt og indenfor den aftalte tid. Samtidig lægger vi stor vægt på at have en tæt dialog med dig under hele processen, så vi på den måde kan sikre, at du får det ønskede resultat.

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser på en husrenovering er meget individuelle fra opgave til opgave, og vi kan derfor ikke give en konkret pris uden at kende til opgavens omfang og dine ønsker. Der er f.eks. stor forskel på, om vi skal foretage en ombygning, en totalrenovering af hus eller blot skal renovere et enkelt værelse.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på renovering af hus

Har du en konkret opgave til os, som du kunne tænke dig at få en specifik pris på, hører vi meget gerne fra dig. Når vi har været forbi til en besigtigelse og en snak om dine behov og ønsker, udarbejder vi efterfølgende et uforpligtende tilbud til dig med en god og billig pris på din renoveringsopgave.

Du skal blot ringe til os på telefon 22 64 49 30 eller skrive til vores e-mail moellerssnedkeri@gmail.com for en indledende dialog.

​​​​​​Vi Går ikke på kompromis med kvaliteten

​S​kriv i ​dag ​og lad os hjælpe​​​​

Kontakt os her i formularen, eller på telefon ​22 64 49 30

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Møllers Tømrer- Og Snedkerfirma ApS

Rådhusgade 20, 1 8300 Odder


Tlf.: 22 64 49 30

E-mail: moellerssnedkeri@gmail.com


CVR: 37964484

Hvad leder du efter?

​​✔​ ​Butiksrenovering

✔ ​​​Udskiftning af vinduer

​​✔​ ​Badeværelse

✔ ​​​Lægning af terrasse

✔ ​Renovering af hus og lejlighed

✔ ​Meget andet tømrerarbejde

En tømrer du kan regne med! Ring i dag på: 22 64 49 30​