Butiksrenovering og nyindretning

Trænger din butik til at blive renoveret, eller er det blevet tid til en helt ny indretning i butikken? Så lad os hos Møllers Tømrer- og snedkerfirma ApS hjælpe dig. Vi har mange års erfaring indenfor bl.a. butiksrenovering og butiksindretning, som vi udfører i Horsens, Skanderborg, Odder og omegn.​

Ved butiksrenovering kan du regne med os

Vi foretager i dag renovering af butik for bl.a. Bestsellerkoncernen, og vi kan både hjælpe til med renovering og ombygning af butik samt nyindretning. Er det blevet tid til en ny butiksudstilling, som kræver hjælp fra en dygtig og kompetent tømrer? Så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi lægger stor vægt på kvalitet, fleksibilitet og overholdelse af alle aftaler. Det ved vi er særligt afgørende for virksomhedsdrivende og butiksejere, og derfor kan du altid regne med os. Vi sørger desuden for at have en tæt dialog med dig undervejs i processen, så du får lige præcis det resultat, du har forestillet dig. 

Hvad koster butiksrenovering?

Prisen på en butiksrenovering afhænger overordnet set af, hvor omfattende en renovering der er tale om, og hvad du har af særlige ønsker til materialer. Har du en konkret opgave, som du kunne tænke dig at få udarbejdet en fast pris på, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, som er skræddersyet ud fra dine ønsker og behov. Dette kan vi gøre, når vi har været forbi til en besigtigelse og haft en god dialog om dine ønsker til butiksrenoveringen. 

Kontakt os for en aftale om butiksrenovering

Er du interesseret i, at vi skal hjælpe dig med butiksrenovering? Så kan du med fordel ringe til os på telefon 22 64 49 30, men du kan også skrive til vores e-mail moellerssnedkeri@gmail.com, hvis det passer dig bedre. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

​​​​​​Vi Går ikke på kompromis med kvaliteten

​S​kriv i ​dag ​og lad os hjælpe​​​​

Kontakt os her i formularen, eller på telefon ​22 64 49 30

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Møllers Tømrer- Og Snedkerfirma ApS

Rådhusgade 20, 1 8300 Odder


Tlf.: 22 64 49 30

E-mail: moellerssnedkeri@gmail.com


CVR: 37964484

Hvad leder du efter?

​​✔​ ​Butiksrenovering

✔ ​​​Udskiftning af vinduer

​​✔​ ​Badeværelse

✔ ​​​Lægning af terrasse

✔ ​Renovering af hus og lejlighed

✔ ​Meget andet tømrerarbejde

En tømrer du kan regne med! Ring i dag på: 22 64 49 30​